Specialist in vachtverzorging

Met meer dan 20 jaar ervaring is Greenfields specialist op het gebied van vachtverzorging voor honden. Voor ons is geen hond hetzelfde. Dit is een van de redenen dat Greenfields zich richt op unieke oplossingen voor ieder vachttype. Onlangs hebben wij daarom ook ons assortiment vernieuwd. Of het nu gaat om gekrulde, ruwe, witte of donkere vacht,  wij vinden dat ieder uniek vachttype een eigen shampoo verdient.

Dankzij onze expertise en hoogwaardige verzorgings producten kunnen wij huisdieren precies bieden wat zij nodig hebben. Onze expertise uit zich in verzorgingsproducten die verrijkt zijn met natuurlijke extracten, heerlijke geuren en vrolijke kleuren. Daarnaast worden alle shampoos van Greenfields uitsluitend geproduceerd in Nederlands, zijn vrij parabenen, biologisch afbreekbaar, pH neutraal en de parfum is vrij van allergenen.

Innovatie

Innovatie is altijd een belangrijke drijfveer geweest. Van de introductie van de speciale vacht shampoos tot de vernieuwende recepturen van de shampoos zelf. Een shampoo voor een krullende vacht, ruwe vacht, witte of donkere vacht: Greenfields heeft de oplossing!

Geproduceerd in Nederland
Biologisch afbreekbaar
Hoge kwaliteit

Voor ieder type hond
Innovatief
© Copyright - Greenfieldscare